STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV

GTI InfraGTI is de leidinggevende organisatie in de BeNeLux van technische dienstverlening in de utiliteit, industrie en infrastructuur. GTI ontwikkelt integrale oplossingen: van ontwerp tot en met realisatie, management, onderhoud en beheer, in alle voorkomende technische disciplines.

GTI Infra is de organisatie met experts op het gebied van droge, natte en spoorgebonden infrastructuren, zee- en luchthavens, distributie en communicatie.

GTI Natte Infra zorgt voor de goede doorstroming van water en scheepsvervoer. De medewerkers van GTI Infra zetten hun specialistische kennis in bij ontwerp, bouw, onderhoud en beheer van elektrotechnische, mechanische en hydraulische watergebonden installaties.

De Manager van GTI Natte Infra, de heer Donald Bezemer, werd door Rijkswaterstaat verzocht om voor 300 aanwezigen een presentatie te geven over het uitvoeren van prestatiebestekken.

Om zich hier professioneel op voor te bereiden riep GTI de hulp in van STIEM.

Na afloop van de werkconferentie liet de heer Bezemer weten:
”Beste Ed,
De presentatie is zeer goed verlopen. Het klonk overtuigend en prikkelend. Volgens velen was de presentatie t.o.v. de 5 anderen verreweg de beste.
Mijn dank voor je motivatie en coaching. Zonder deze dag zou ik het benodigde zelfvertrouwen en performance niet hebben gehad”.

www.gti.nl