STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV
De Groene BelangenbehartigerDe Groene Belangenbehartiger levert diensten aan bedrijven in de agrarische sector en dan met name aan varkenshouders.

De organisatie behartigt de belangen van haar klanten door het aanbieden van producten als elektra, gas en bronwatertests. De Groene Belangenbehartiger functioneert hierbij als tussenpersoon tussen de klant en bijvoorbeeld de energiemaatschappij. Door collectieve afspraken kan zij zeer lage prijzen garanderen.
Ook levert de firma, ter bevordering van de onderhandelingspositie van de boeren, diensten zoals een SMS-Service waarbij boeren 5 keer per week actuele varkensnoteringen doorkrijgen. Ook verricht de Groene Belangenbehartiger op regelmatige basis een onderzoek naar de varkensprijzen. De varkenshouders kunnen aan dit onderzoek deelnemen door hun varkensafrekeningen in het systeem van de Groene Belangenbehartiger in te voeren. Zij kunnen dan vergelijkingen maken tussen hun opbrengsten en die van de overige deelnemers, waardoor zijn hun onderhandelingspositie beter kunnen bepalen.

Als servicegerichte organisatie is het van groot belang dat het telefoonverkeer klantvriendelijk en klantgericht is. Door de toenemende regelgeving, acquisities, faillissementen en de maatschappelijke onrust in deze sector, zijn de gesprekken niet altijd even eenvoudig.

De heer Logtenberg zegt hierover:
“Als varkenshouder en als lid van de Nederlandse Vereniging van Varkenshouders, weet ik dat in deze sector de emoties soms hoog kunnen oplaaien. Met name om het emotionele aspect tijdens de telefoongesprekken te kunnen trainen en beter te kunnen managen, riepen we de ervaring van STIEM in. Wel, Anja en Irma hebben heel wat van hun gesprekken tot leven kunnen brengen en zijn dankzij STIEM nu veel beter in staat deze gesprekken te kunnen sturen.”

www.dgbbv.nl