STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel Sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV
Divoza Horseworld: hèt adres voor paardenliefhebbersIn 1928 startte Divoza als eenmanszaak in Leek (Gr). Momenteel heeft Divoza 3 enorme showrooms, biedt zij werk aan 60 enthousiaste medewerkers, levert ruim 18.000 verschillende artikelen op elk gebied van de ruitersport en levert aan meer dan 150.000 klanten in 130 verschillende landen.

Naast al die paardensportartikelen beschikt Divoza over heel veel extra’s. Zo is er een eigen zadelmakerij, een mobiele zadelpasservice, een helpdesk en een uitgebreide internetsite, een eigen reparatieafdeling en zelfs een drukkerij voor het bedrukken of borduren van dekens en kleding met een reclameboodschap.

Om ook de professionaliteit van de verkoopmedewerk(st)ers in de pas te laten lopen met het toenemende aanbod van de produkten van Divoza en haar enorm uitgebreide klantenkring, zocht de leiding naar een verkooptraining die aan haar eisen zou voldoen.

Via een zoektocht over het internet kwam de heer Eddie Veldhuis, filiaalhouder van de vestiging in Heteren, terecht bij STIEM.

STIEM ontwikkelde voor Divoza de avondcursus ‘Ruiterlijk Verkopen’, waarin voor alle 8 de verkoopmedewerksters het rollenspel centraal stond. “Juist dit naspelen van alle facetten van het verkoopproces, van de begroeting tot en met de nazorg, aangevuld met realistische ‘lastige situaties’ zorgde voor veel herkenning en bewustwording. Door het daadwerkelijk oefenen is veel van het geleerde direct toepasbaar.”, aldus een tevreden heer Veldhuis.

www.divoza.nl