STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel Sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV
Quacom Automatisering B.V.Quacom Automatisering uit Veenendaal biedt een compleet scala aan ICT Producten en diensten voor de Windows omgeving. Advies, installatie, integratie, systeembeheer, support en troubleshooting, hardware, software en netwerken.

Daarnaast levert Quacom het product OfficeEye. OfficeEye is een hoogwaardig digitaal videobewakingssysteem geschikt voor winkels, kantoren, woonhuizen en alle andere plaatsen waar controle op objecten, goederen of mensen nodig is. Het systeem bestaat uit hoogwaardige Nederlandse software en een pc. Op één systeem kunnen maximaal 24 camera's draaien, inclusief geluid. Meerdere systemen kunnen worden gekoppeld.

Door het succes van OfficeEye komt ook Antonia van Essen, Management Assistant bij Quacom, in toenemende mate met prospects en klanten in contact. Om de commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen volgde ze bij STIEM de training “Effectief Dienstverlenen”. De training werd in een 1 op 1 scenario uitgevoerd.

Antonia hierover: “in het begin is het even wennen maar het is werkelijk fantastisch als je hele dag kunt praten en oefenen over situaties die je zelf tegenkomt. Daarnaast is natuurlijk helemaal geweldig dat het over je eigen producten gaat. Niet dat andermans producten niet interessant zijn, maar op deze manier heb je er gewoon meer aan.”

www.quacom.nl