STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel Sell
Mercury Interactive
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV
Competa IT

Competa IT

Competa IT B.V. is een in Den Haag gevestigde IT systeem-integrator en dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. in, opslag, beveiliging en Linux.

In 2003 nam Competa een ingrijpende beslissing door de commerciële activiteiten te gaan outsourcen. Andy Haxby, directeur en oprichter van Competa, zocht een partner die aan de volgende eisen voldeed:

  • volwassen, oprecht en ervaren in de verkoop van ICT diensten en producten,
  • veelzijdig, snel inzetbaar en een met groot inlevingsvermogen,
  • analytisch en communicatief sterk,
  • niet te groot, niet te klein en zeker niet te duur.

Hij raakte in contact met Sales Vision en STIEM, beide onderdeel van de Koers Management Groep en kwam tot de conclusie dat “dit precies was wat hij zocht.”

Samen met Sales Vision verhoogde STIEM de intensiteit van het klantencontact, verwierf consultancy opdrachten bij nieuwe klanten, bracht de commerciŽle vaardigheden van de consultants op een hoger niveau en startte met de leadgeneratie van een nieuw softwareproduct.

Andy Haxby zegt hierover:“…ťn van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Alle neuzen staan weer dezelfde kant op. De consultants zitten weer bij de klanten, de orderportefeuille is goed gevuld en de vaste kosten voor de verkoop zijn gedaald. En de mensen van Sales Vision en STIEM? Ja, die weten echt waar ze het over hebben.“