STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel Sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV
Mercury Interactive

Mercuri Interactive

Natasja Kovacs, Teamleader Inside Sales Mercury Interactive Benelux, over STIEM.

Mercury Interactive is 's werelds nummer 1 op het gebied van Business Technology Optimization (BTO). Wereldwijd maken bedrijven gebruik van Mercury's oplossingen om de bedrijfstechnologie in lijn te brengen met de bedrijfsdoelstellingen en direct voor resultaat te zorgen.

Volgens Gartner speelt Mercury Interactive perfect in op de noodzaak van iedere CIO om de infrastructuur te optimaliseren en dus meer te doen met minder.

Mercury Interactive gaf STIEM de opdracht om het trainingsseminar "There is no business like sales business" uit te voeren. Allereerst voor de afdeling Technical Account Management, vervolgens ook voor de medewerkers van de in de UK gevestigde verkoopbinnendienst.
Natasja Kovacs, teamleader Inside Sales in de UK, heeft van haar medewerkers alleen maar positieve reacties ontvangen:"STIEM is in staat om duidelijk te maken waar het in de verkoop om draait. De praktijkvoorbeelden in het luisteren, kwalificeren, omgaan met weerstanden en beÔnvloeden stellen ons direct in staat Mercury Interactive duidelijker op de kaart te zetten en beter te positioneren".

En over de training voor de Technical Account Managers: "Onze Technical Account Managers zijn zeer druk bezet. We moeten dus slim met onze tijd omgaan. Training is een must maar ook hier speelt efficiŽncy een rol. De benadering van STIEM om zich in te leven in onze wensen en vervolgens een compact programma neer te zetten wat op onze situatie is gebaseerd, sprak ons daarom zeer aan. En omdat het ons zo goed is bevallen hebben we vervolgens ook onze verkoopbinnendienst in de UK door STIEM hebben laten trainen".