STIEM logo Lijsterbeshof 99 - 3355 CC Papendrecht - tel. 06-38517672 - e-mail: info@stiem.nl
Trainingen Referenties

HomeDownload Folder
Email deze pagina
Reacties
Datascan
Mercury Interactive
Tel sell
Competait
BAC Hoogwerkers BV
Quacom Automatisering B.V.
Divoza Horseworld
DGB bv
GTI Infra
Stork Gear & Services
Altec
Uitgeverij MAYPRESS
Autobedrijf Mouris
Ketelonderhoud Jonker BV

AltecAltec in Papendrecht is al meer dan 35 jaar leverancier van labelprinters voor allerlei soorten etiketten en coderingen. Ook biedt Altec op maat gemaakte printservices voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Altec beschikt over een zeer ruim assortiment aan standaard labels die uit voorraad leverbaar zijn. De toepassingen variëren van kabelcodering, draadmarkering, printplaten codering, gevaarlijke stoffen etikettering, fraaie typeplaten en, zelf printen.

Met honderden verschillende producten, elk in tientallen variaties en dus even zovele toepassingen, is het voor de verkoper van groot belang om de klant nauwkeurig te laten beschrijven wat hij precies nodig heeft, voor welk doel en in welke omgeving. Ook kan de verkoper, afhankelijk van de kwantiteit en de frequentie van het labellen en etiketteren, adviseren om al dan niet een eigen printsysteem aan te schaffen.

Het moge duidelijk zijn dat gedegen productkennis en perfecte vraag- en luistervaardigheden voor de verkopers van Altec van doorslaggevend belang zijn om voor de klant de meest geschikte oplossing voor zijn toepassing aan te bieden.

Dennis de Vries, directeur/eigenaar van Altec zag dat met name de nieuwe medewerkers hierin te kort schoten. “Uiteraard kun je dat zelf zeggen, maar om het echt bespreekbaar te maken leek het mij beter dit uit te besteden. Via het internet kwamen we bij STIEM terecht. STIEM heeft van te voren met alle verkopers gesproken en heeft zich goed in ons bedrijf verdiept. We hebben veel rollenspelen gedaan en er is veel gediscussieerd. Grootste pluspunt voor mij was de grote betrokkenheid van iedereen en het feit dat het allemaal veel meer bespreekbaar is geworden.”

www.altec.nl